AMANDA TOG HEM DET I OSLO!

Den 14 April var det dags för en ny tävling i Oslo, där de arrangerar en serie galor varje säsong. Teamet bestod av Amanda Nerstrand Andersson och vår tränare Morten Pettersen.
Siri Rundberget, IF Ørnulf Oslo, stod för motståndet denna gången. Siri hade senast boxat Golden Girl Boxing Championship, och var en riktigt bra motståndare. Nu som Amanda är B-boxare (över 6 matchers erfarenhet), så finns det inte längre lätta motståndare.
Matchen gick i senior intill 60 kg, och gick över 3 ronder, som olympisk boxning alltid gör.
Den första ronden är den absolut bästa ronden Amanda någonsin har gjort i en boxningsring! Känns som att hon var på väg att stoppa henne, faktiskt. Hon jobbade sig sakta in i matchen igen, men denna kväll var det inget som kunde stoppa våran Mandis.
Med klara domarsiffror var det hennes arm som domaren lyfte i vädret, och kristallpriset blev med hem till Årjäng.