SweatLAB Fresh Sports

 

Box Team Nordmarken är ombud i Årjäng  för SweatLABs produkter FRESH SPORTS!

SweatLabs teknologi håller effektivt borta lukt från dina träningskläder, skor, skydd och annan utrustning. Det häftiga är att vi gör det genom att använda snälla bakterier.

Jag kör nu själv med sprayen i skor, hjälmar och boxningshandskar, och tvättmedlet på träningskläder, sängkläder och handdukar. Jättenöjd med resultatet!!

Det är inte som doftbollar man lägger i skor osv, då det är parfym som döljer den dåliga lukten. Istället tar medlet bort orsaken till lukten som är svett och smuts.

Ken Kvist i Höllviken Boxningsklubb, som är en av Sveriges mest framgångsrika klubbar, använder det till handskar, hjälmar och annan utrustning.

Proffsboxare Angelique Hernandes och Leffe Carlsson på Starfights Gym i Stockholm använder det. Leffe är  före detta förbundskapten i Svenska Boxningsförbundet , nu tränare av en mängd proffsboxare.

Cykelproffset Jessica Claren använder FRESH SPORTS i sina cykelbyxor, cykelskor, handskar samt hjälm.

Gym använder det till sin egen utrustning som  lånehandskar, Yogamattor etc.

Hundfolk som använder det i bilen för att ta bort lukten av blöt hund, eller inomhus om en katt har kissat så funkar det.

Sprayen FRESH SPORTS – luktkontroll förebygger och håller borta dålig lukt på träningskläder, skor och annan utrustning.

100 ml 99:-
250 ml 139:-

Tvättmedlet CLEAN SPORTS – tvättar rent vid låg temperatur. Träningskläder håller längre och det är schysstare mot miljön. 

500 ml 98:-
1 liter 159:-
5 liter 699:-

(Använd 15 ml per tvätt)

Vid beställning kontakta mig på mejl: roar@boxteamnordmarken.se